woensdag 7 januari 2015

Aanvraagsets SVn vernieuwd per 1 januari 2015

Met ingang van 1 januari 2015 zijn alle aanvraagsets voor consumptieve en hypothecaire leningen via SVn vernieuwd. Oude aanvraagformulieren worden met ingang van deze datum niet meer in behandeling genomen, meldt SVn.
 
De nieuwe aanvraagsets gelden voor de Duurzaamheidslening, de Stimuleringslening en de Maatwerklening. Vanwege aangescherpte regelgeving maakt SVn vanaf 1 januari 2015 duidelijk onderscheid tussen consumptieve en hypothecaire leningen. Dit betekent onder andere dat er voor deze leningen nieuw aanvraag- en brochuremateriaal beschikbaar is.

De aanvraagsets voor consumptieve leningen zijn vereenvoudigd en de materialen voor de aanvraag van hypothecaire leningen zijn aangepast aan de per 1 januari 2015 geldende wet- en regelgeving. Daarnaast zijn er specifieke aanvraagsets ontwikkeld voor zakelijke en particuliere aanvragers en is er één aanvraagset voor de Maatwerklening bij gekomen.

Aanvragen voor de Duurzaamheidslening, de Stimuleringslening en de Maatwerklening die eind 2014 bij SVn binnen zijn gekomen, worden gewoon in behandeling genomen. Het kan zijn dat naar aanvullende informatie wordt gevraagd om te voldoen aan de eisen die vanaf 1 januari 2015 gelden. Met ingang van 1 januari 2015 worden alleen aanvragen die met de nieuwe aanvraagset ingediend zijn in behandeling genomen.

Folder 'Stappenplan Starterslening voor intermediairs'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie, onze moderators zullen de inhoud vd tekst controleren en daarna z.s.m. plaatsen op deze blog.