maandag 23 september 2013

Waarom de polischecks van ZO.nl belangrijk zijn

Afgelopen week stond er weer een belangrijk artikel in het AD, waar een klant ons op attendeerde.

Wij hadden deze klant, die haar autoverzekering via ZO verzekeringen heeft ondergebracht, de afgelopen 2 jaar al geïnformeerd met onze polischecks.

Met onze jaarlijkse polischeck attenderen wij onze relaties op andere aanbieders en controleren wij ook de dekking. Dat dit zijn vruchten kan afwerpen, blijkt wel...



Bron AD:

Miljoenen autobezitters in Nederland zijn oververzekerd. Ze zijn all risk verzekerd maar de dure dekking staat allang niet meer in verhouding met de waarde van de auto. Dat meldt het AD.
Uit een onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK blijkt dat van drie miljoen auto's die 10 jaar of ouder zijn, 25 procent nog steeds de hoogste dekking heeft. 43 procent, zo'n 2 miljoen auto's, heeft beperkte cascodekking. Van de 1,75 miljoen auto's in de leeftijd 6 tot 10 jaar is nog eens 68 procent all risk gedekt.

Het verschil tussen all risk, beperkte casco en de goedkoopste verzekering, WA, kan tientallen euro's per maand schelen. Volgens GfK laten autobezitters gezamenlijk jaarlijks voor een half miljard euro liggen doordat zij zijn oververzekerd.


Wilt u ook besparen?
Bereken dan eerst online uw premie, wel ZO makkelijk. Klik door >>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie, onze moderators zullen de inhoud vd tekst controleren en daarna z.s.m. plaatsen op deze blog.