donderdag 19 maart 2015

App voor verzekeren ook populair bij ouderen

Gebruikscijfers tonen aan dat het gebruik van onze dienst niet leeftijdsgebonden is.

Vaak wordt verondersteld dat mobiele dienstverlening vooral geschikt is voor de jongere doelgroep. Het percentage uitgenodigde klanten dat Polismap activeert neemt echter toe naarmate de leeftijd stijgt. Zo is het percentage in de leeftijdsklasse vanaf 65 jaar het hoogst. Meer dan 42% van de uitgenodigde 65+-ers heeft de Polismap geactiveerd.

Oudste gebruiker is 101
Deze vrouw van 101 jaar heeft ter ere hiervan een prachtige bos bloemen in ontvangst genomen.

"Dat een app zowel voor adviseurs als klanten van elke leeftijd een welkome uitbreiding is van de dienstverlening blijkt uit de cijfers", zegt Bas de Voogd, directeur van Voogd & Voogd. "Inmiddels biedt 90% van de aangesloten adviseurs Polismap actief aan. Van alle klanten die zijn uitgenodigd voor Polismap, heeft 31% de dienst tot nu toe geactiveerd. Bovendien heeft driekwart van de Polismap-gebruikers minimaal één herhaalbezoek gedaan." ZO verwacht dat dit aantal gebruikers de komende maanden flink toeneemt.

Polismap
De app is geschikt voor smartphones en tablets en gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Klanten kunnen hiermee hun gegevens en polissen beheren, schade melden, een hersteller zoeken en direct contact leggen met onze adviseurs.

Hier kun je downloaden



- Pascal de Roo gebruik makend van bron: ZO -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie, onze moderators zullen de inhoud vd tekst controleren en daarna z.s.m. plaatsen op deze blog.